Generatieshoot

Laat de gelijkenis vereeuwigen!

Op wie lijken je kinderen het meest, of op wie lijk je zelf het meest? Een generatiefoto die gemaakt wordt tijdens de Generatieshoot is prachtig om te zien en voor later een geweldig aandenken!

Generatieshoot met je kinderen en broers of zussen, ouders?

Alles is mogelijk binnen een generatieshoot, tijdens de shoot maak ik van iedereen afzonderlijk een foto, later zal ik in photoshop al deze foto’s samenvoegen, met een verbluffend mooi eindresultaat!

Generatiefoto, gemaakt tijdens de Generatieshoot
Generatiefoto van het gezin

Soort foto’s binnen de generatieshoot?

Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen de foto’s voor de generatiefoto. Denk aan foto’s van het gezin, losse setjes van ouders en of kinderen. Heb je zelf ook nog leuke ideeën? Laat het mij gerust weten, dan gaan we samen aan de slag (wanneer mogelijk) om ze samen uit te werken. Kortom, bij Boekhout Fotografie krijg je waar voor je geld tijdens de generatieshoot!

Gezinsfoto, gemaakt tijdens de Generatieshoot
Gezinsfoto, gemaakt tijdens de Generatieshoot

Wat krijg je?

De shoot is Incl. 5 digitale bestanden naar keuze je krijgt de foto’s die je kiest in zwart/wit EN in kleur. Zo kun je later zelf kiezen welke je aan de muur wilt hangen of aan iemand cadeau wilt doen, zonder zelf te moeten gaan rotzooien om ze in het zwart/wit te krijgen.

Prijs

Een generatie fotoshoot kost €85 incl. 4 personen en 5 van hoge kwaliteit digitale bestanden. Deze kun je op elk gewenst formaat laten afdrukken. foto’s.

Tot eind nov. geld er een kennismakingsprijs van €65 incl. 4 personen en 5 van hoge kwaliteit digitale bestanden.

Portretfoto gemaakt tijdens de Generatieshoot.
Losse portretfoto, gemaakt tijdens de Generatieshoot

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven? Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina