Last Minute Zwangerschapsshoot

Afgelopen week kreeg ik van Juliette een berichtje, ze wilde ontzettend graag nog een last minute zwangerschapsshoot. Juliette is aanstaande zondag (3 juni) uitgerekend, dus het was spannend! We spraken samen alle wensen die ze had door. Ze liet mij ook wat plaatjes zien, van wat voor soort foto’s ze mooi vond. Natuurlijk was het voor mij geen probleem om dit te verzorgen, en bood haar ook aan om een prachtige jurk mee te nemen. Juliette was helemaal enthousiast en kon niet wachten!
Ik stond zoals afgesproken aan de entree van de duinen. Niet veel later arriveerde Juliette met haar vriend, die overigens van niets wist, dat is het leuke aan een last minute zwangerschapsshoot 🙂 . Ik had met Juliette afgesproken dat ik een mooie jurk mee zou nemen, en haar het advies gegeven om zelf ook iets leuks aan te doen, zodat ze wat variatie in haar foto’s zou krijgen. Ik was al voorbereid op de muggen die er zouden zijn, dus ik had mijzelf goed ingespoten. Juliette had hier geen rekening mee gehouden, maar gelukkig was ik overal op voorbereid en dus ook hierop. Ze kon zich dus toch nog goed inspuiten tegen de muggen.
Op ons gemak zijn we van het ene mooie naar het andere mooie plekje gelopen om de foto’s voor de shoot te maken. Desondanks dat het al aan het einde van de middag was, was het toch nog behoorlijk warm. Juliette heeft wel even lopen puffen van de hitte. Maar het was een geslaagde last minute zwangerschapsshoot, en tevreden gingen we allemaal naar huis.
Ben je benieuwd naar hoe anderen de door mij aangeboden shoots ervaren hebben? Lees dan ook eens de reviews op Facebook: Reviews
Wil jij ook op het laatste moment toch nog een zwangerschapsshoot, maar vind je een volledige shoot te lang duren?
Neem dan contact met mij op voor meer informatie.
Contactpagina
Of stuur mij een mailtje op : p.beerens@boekhoutfotografie.nl