Melkbad Fotoshoot

Melkbad FotoshootMelkbad Fun
Wil jij graag iets anders dan de standaard zwangerschapsfoto’s die je overal ziet? Dan is een melkbad fotoshoot echt iets voor jou, en ontzettend leuk om te doen! Het melkbad wordt gevuld met uiteraard melk en prachtige (romantische) bloemen.  De bedoeling van deze shoot is dat je er romantische en dromerige foto’s aan overhoudt, waar je nog jaren van kunt genieten! Kortom een melkbad fotoshoot is een bijzonder manier om je zwangerschap vast te leggen.

Een Melkbad Fotoshoot is razend populair
In Amerika is de melkbad fotoshoot al enige tijd razend populair, maar in Nederland zijn deze shoots nog in opkomst. Binnen mijn regio ben ik 1 van de weinige die de melkbad fotoshoot aanbied, omdat het veel werk is, zijn er maar beperkte plaatsen per maand beschikbaar. Reserveer dus zo vroeg mogelijk in je zwangerschap een melkbad fotoshoot!

Samen met mama
Een melkbad fotoshoot is ook geweldig om te doen met je baby, ook dit zorgt weer voor prachtige foto’s! De meeste baby’s worden heel blij van het lekkere warme water, en voelen zich geborgen in mama’s armen. Je kunt heerlijk ontspannen, en zelfs borstvoeding geven tijdens de shoot. Kortom, samen genieten jullie van het heerlijke warme water. En ook de kamertemperatuur wordt natuurlijk aangepast, zodat je baby het niet koud zal krijgen.

Bepaal je eigen sfeer
Voor aanvang van de melkbad fotoshoot bespreken we samen je wensen door, zoals je voorkeur voor kleuren. Daarnaast krijg je van mij ook nog enkele tips over wat je kunt dragen en wat je nodig hebt tijdens de fotoshoot.

Ervaring en mijn eigen stijl
Ik heb al enige ervaring met melkbad fotoshoots op mogen doen, en hierin mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik werk het liefste met zachte en romantische tinten in de bloemen en/of stoffen die we gebruiken. Ook heb ik een prachtige jurk (zoals op de foto) waar je gebruik van mag maken. Natuurlijk mag je ook altijd zelf iets meenemen wat je graag aan wilt tijdens de shoot. Denk hierbij dan vooral aan mooie lingerie, in zachte tinten.

Voor meer info over prijzen: Prijzen

Reserveren kan hier: Reserveren

Ben je benieuwd naar hoe anderen de door mij aangeboden shoots ervaren hebben? Lees dan ook eens de reviews op Facebook: Reviews

Wil jij ook een Melkbad fotoshoot, alleen of samen met je baby?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Contactpagina

Of stuur mij een mailtje op :p.beerens@boekhoutfotografie.nl