Neil

NeilNewbornshoot met Neil

Gisteren was lieve Neil bij mij in de studio, natuurlijk samen met papa en mama. In 2016 mocht ik de Newbornshoot voor hun eerste zoontje Liam verzorgen. Hier waren ze destijds zo tevreden over dat ze ook bij Neil voor mij kozen.

Opstart

Neil had een wat mindere opstart qua voedingen, waardoor hij zijn flesje met tussenpauzes moest leegdrinken. Als hij zijn flesje te snel of in 1x leeg dronk konden papa en mama er zeker van zijn, dat alles weer terug eruit kwam. Hierdoor was hij tijdens de shoot een beetje onrustig, en moesten we wat eerder stoppen dan ik gepland had. Dit hield ik natuurlijk in mijn achterhoofd tijdens het fotograferen, en paste de shoot min of meer aan. Zo konden we toch de meest mooie foto’s maken. Neil was ook heel erg gevoelig voor stilte Ik merkte dat als er veel gekletst werd hij daar heerlijk kalm van werd. Dus spoorde ik mama aan om lekker door te kletsen. Op het moment dat er stiltes vielen, werd hij langzaam wakker of onrustig.

Toch grappig om te zien, want de meeste kersverse ouders proberen toch wel een beetje rust te creëren als hun pas geboren wondertje gaat slapen. Bij Neil was het dus precies het tegenover gestelde. Uiteindelijk werd Neil toch weer een beetje hongerig, en we merkte aan hem dat hij er niet veel zin meer in had. Ik heb Neil lekker in de armen van zijn mama gelegd, en zij heeft hem aangekleed. Ze deed het voeden het liefste thuis, omdat dit behoorlijk wat tijd zou gaan kosten vanwege de pauzes die hij tijdens het voeden moest krijgen. Ik vond het echt een eer om dit gezinnetje weer in mijn studio te mogen ontvangen, het was gezellig en we hebben mooie resultaten geboekt!

Boek nu een Newbornshoot voor €119 
Incl. 8 digitale bestanden naar keuze

Reserveren

Reserveer de Newbornshoot zo vroeg mogelijk in je zwangerschap, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven? Of wil je liever eerst nog persoonlijk contact met mij?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!