Newborn Fotoshoot

Newborn Fotoshoot

De eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. Ik als Newborn-fotografe zorg ervoor dat je een blijvende herinnering hebt en dat je later niet tegen jezelf kunt zeggen: Had ik maar…..Maar natuurlijk zijn de foto’s van een Newborn Fotoshoot ook leuk om later aan je dochter of zoon mee te geven als ze het huis uit gaan! Of om een mooie foto cadeau te doen aan een trotse Opa &/of Oma!

Newborn Fotoshoot

De Newborn fotoshoot vind plaats in mijn studio. Ik heb een kleine studio aan huis in Udenhout. De Newborn Fotoshoot duurt ongeveer ongeveer 3 uur. Dit is ook een beetje afhankelijk van het kindje, de 1 slaapt sneller en makkelijker dan de ander. Ik neem daarom ook altijd de tijd om zoveel mogelijk rust te creëren voor jullie en jullie kindje zodat hij of zij in een wat diepere slaap valt. Natuurlijk is er ook tijd voor een voeding of verschoning.

10 vingertjes, 10 teentjes

Tijdes het fotograferen vind ik het geweldig om ook de mooie details vast te leggen. Een close-up van de teentjes en de teentjes. Of een schattig neusje! Dit zijn de meest prachtige foto’s en mogen daarom ook echt niet ontbreken in jullie galerij! Hebben jullie speciale wensen, of zelf een leuk idee? Laat dit dan aan mij weten tijdens het reserveren, ik probeer hier altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden tijdens de shoot.

Boek nu een Newborn Fotoshoot voor €119 
Incl. 8 digitale bestanden naar keuze

Reserveren

Reserveer de Newbornshoot zo vroeg mogelijk in je zwangerschap, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven? Of wil je liever eerst nog persoonlijk contact met mij?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!