Vaderdag Mini Fotoshoots

Vaderdag Mini Fotoshoots

Elk jaar is het de 3de zondag van juni vaderdag. Ook dit jaar waren de Vaderdag Mini Fotoshoots weer razend populair, en zat ik in no-time volgeboekt.  Elk jaar maken de kindjes op school of op de crèche de mooiste cadeautjes, maar als moeder wil je de papa van je kinderen ook iets speciaals geven!

Vaderdag Mini Fotoshoots
7, 8 en 9 juni was het tijd voor de Vaderdag Mini Fotoshoots. Afgelopen weken stonden bij mij daarom in het teken van deze speciale dag. Zoals alle voorgaande jaren had ik het ook dit jaar weer mega druk met alle gereserveerde mini fotoshoots, en het nabewerken van de foto’s. We troffen het deze dagen ontzettend goed met het weer, het was lekker zonnig en warm. Dit zorgde er ook voor dat de kindjes hun eigen plan trokken, maar dit maakt de foto’s juist ook erg persoonlijk! Natuurlijk moesten de shoots allemaal in het grootste geheim plaatsvinden, want de papa’s mochten uiteraard niets weten! En wat vond ik het moeilijk, ik mocht nog niets delen, en de foto’s waren allemaal zo ontzettend mooi geworden! Ik had natuurlijk al wel de foto’s met de mama’s gedeeld, en wat waren ze blij met de resultaten!

Verassing voor papa
Gisteren was het dan eindelijk vaderdag, de kindjes en hun mama’s mochten de foto’s die we gemaakt hadden tijdens de vaderdag mini fotoshoots cadeau geven. En wat waren de papa’s blij! Ik kreeg ontzettend veel leuke en hartverwarmende reacties! En wat waren de papa’s blij met de prachtige foto van hun gezin!

Ben je benieuwd naar hoe anderen de door mij aangeboden shoots ervaren hebben? Lees dan ook eens de reviews op Facebook: Reviews

Wil jij ook een mini fotoshoot van jouw kinderen, of met het hele gezin? Een mini fotoshoot is extra aantrekkelijk geprijsd.

Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Contactpagina

Of stuur mij een mailtje op : p.beerens@boekhoutfotografie.nl