Zwangerschap Fotoshoot

Zwanger zijn is mooi en erg bijzonder, maar gaat snel voorbij. Ik leg voor jou tijdens de shoot je zwangerschap op de meest mooie manier vast. Met een zwangerschap fotoshoot laat je zien, hoe mooi, bijzonder en speciaal jij bent tijdens je zwangerschap! Een shoot in een melkbad, of waar je bekleed wordt met bladgoud? Niets is te gek! Maar ook is het natuurlijk mogelijk om een shoot op een mooie locatie te laten plaatsvinden, bespreek je wensen hiervoor tijdens het reserveren!

Een prachtige buik, de liefde voor elkaar

Tijdens een fotoshoot bij Boekhout Fotografie wordt jullie liefde voor elkaar en voor jouw buik op een mooie manier vastgelegd. Zo heb je ook na de zwangerschap een waardevolle herinnering! De beste periode voor een fotoshoot tijdens je zwangerschap is, als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar het mag natuurlijk ook samen met je partner. Wanneer je een fotoshoot voor je zwangerschap reserveert bespreken we natuurlijk al jullie wensen, zodat jullie na de shoot met een fijn en tevreden gevoel naar huis gaan. Binnen maximaal 2 weken kunnen jullie de door mij samengestelde galerij bekijken, en daaruit een keuze maken van foto’s die jullie graag willen hebben.

Een Zwangerschap Fotoshoot Cadeaubon

Dus weg met alle standaard cadeautjes, en geef een zwangerschap Fotoshoot als cadeau! Dat is ontzettend leuk om te geven en om te krijgen. Bestel de bon online en je kunt de bon gelijk cadeau doen. (Ophalen of verzenden is beide mogelijk)

Boek nu een zwangerschapsshoot voor maar €69 ipv €119

Incl. 5 digitale bestanden naar keuze & gebruik van een jurk uit de collectie

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina