Zwangerschap: Voorjaarsactie

Zwangerschap: VoorjaarsactieZwangerschap: Voorjaarsactie

Omdat de lente in aantocht is, en we hopelijk steeds meer gaan genieten van de zachte temperaturen. Heb ik een leuke Zwangerschap: Voorjaarsactie!

  • Ben je in mei 2018 uitgerekend?
  • Wil je ook een prachtige zwangerschapsshoot?

Dan kun je nu het pakket Zwangerschapsshoot S boeken voor maar €85, dit is incl. 8 foto’s in hoge digitale kwaliteit naar keuze & een afdruk van 20×30.

Ben verzekerd van een plekje in mijn agenda, en plaats een reservering via onderstaande link. Je kunt dan kiezen voor: Zwangerschapsshoot (pakket) S. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op, voor het afspreken van de vaste datum. Geef in de extra ruimte aan wat je voorkeurs data’s zijn, ik zal proberen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Studio of op locatie

Voor een zwangerschapsshoot is het mogelijk om zowel in de studio als op locatie te reserveren. Ik werk graag op een buitenlocatie, en natuurlijk mag je ook dan gebruik maken van de zwangerschapsjurken die ik in mijn collectie heb. We kijken dan even naar wat voor soort jurk, en welke jurk er mooi bij de setting op locatie past. Maar ook in de studio mag er natuurlijk gebruik gemaakt worden van de jurken. In de studio werk ik graag met een zwarte achtergrond, dit geeft jullie foto’s een prachtige sfeer. En ik kan met de schaduwen en contrasten spelen, zodat de foto’s later van jullie scherm af spatten! Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken, samen met jullie kindjes? Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden van Boekhout Fotografie! Laat mij tijdens het reserveren, of ons kennismakingsgesprek jullie wensen weten. Samen gaan we er dan een prachtige shoot van maken!

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina