Zwangerschapsshoot Zomeractie

Zwangerschapsshoot Zomeractie

“LAST-MINUTE zomeractie!
€59 ipv €75 Voor de eerste 5 personen die een shoot voor komende week boekt op locatie. Wees er snel bij, want vol is vol!”

Leg  nu jouw zwangerschap vast met een fotoshoot!

Een zwangerschapsshoot zomeractie, de kans om voor een aantrekkelijke prijs een mooi portret van jouw zwangere lichaam te laten maken. Dit is een prachtige herinnering aan jullie zwangerschap.  Vaak hoor ik van mama’s dat ze spijt hebben dat ze hun mooie buik niet hebben laten vastleggen.

Zwangerschapsshoot zomeractie

Ik geef net dat beetje extra aandacht aan de warme sfeer en/of een pose die bij jou of jullie past. Ik vind het belangrijk dat de foto’s puur en naturel eruit zien! Dat wil zeggen dat we voor een ongedwongen sfeer gaan, waarin ik jullie begeleid met de poses. Zo creëren we samen de meest prachtige foto’s, waar je later met veel plezier naar terug kunt kijken. We gaan de zomer in, dat betekend dat we weer naar de mooiste locaties kunnen gaan voor een zwangerschapsshoot. Dit geeft je foto’s net dat beetje extra, en zo heb je een waardevolle herinnering aan je 9 maanden met een groeiend wondertje in je buik.

De fotoshoot kan alleen, maar ook samen met je partner en broertjes en/of zusjes en je mag natuurlijk ook nog eens gebruik maken van de prachtige jurken die ik speciaal voor de zwangerschapsshoots heb aangeschaft! Zou jij ook zo een prachtige herinnering willen, twijfel dan niet en boek nu nog een zwangerschapsshoot! Geef via het reserveringsformulier je voorkeurs datum op. In het venster voor extra informatie kun je nog een extra datum invullen, maar ook kun je hier nog eventuele vragen voor mij achter laten. Ik neem na ontvangst van het reserveringsformulier zo snel mogelijk contact met je op!

Boek dan nu nog de zwangerschapsshoot zomeractie voor maar €75

Reserveren

Vind je shoot nog voor 10 juli plaats? Dan bereken ik geen reis/onkosten!

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven? Of wil je liever eerst nog persoonlijk contact met mij?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!