Boudoir

Erotisch, Verleidelijk, Sensueel, Stijlvol, Sexy!

Een boudoirshoot is sexy en voor de meeste ook nog eens spannend om te doen. De foto’s die we gemaakt hebben zijn dan ook een ontzettend mooi cadeau voor je partner, maar ook de shoot zelf is geweldig om cadeau te doen! De shoot kan zowel in mijn studio, als op locatie plaatsvinden! Je hoeft helemaal geen ervaring of een super-slank lichaam te hebben om bij mij voor de camera te staan, tijdens deze boudoirshoot draait alles om teamwork. Samen zorgen we voor de mooiste resultaten!

Jouw stijl

Er zijn diverse stijlen in het wereldje van de Boudoir-fotografie. Het is belangrijk dat je jezelf goed verdiept in wat jij/jullie mooi vinden en wat jullie wensen zijn. Google eens op Boudoir Fotografie en kijk samen naar wat je mooi vindt, en wat er bij je/jullie past. Voor deze vorm van fotografie maak ik gebruik van een apart logo & naam (Blushing Fotografie), dit zodat de foto’s bij het zoeken naar bv mijn website niet zomaar omhoog komen poppen. 

Wil je meer informatie over prijzen of over de shoot, of wil je toegang tot mijn portfolio van Boudoir Foto’s neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik zorg ervoor dat je binnen 24u een link naar mijn portfolio toegezonden krijgt.