Familieshoot

Een mooie foto van het hele gezin, wie wil dat nu niet? Een mooie foto afgedrukt op dibond, hier worden Opa’s & Oma’s ontzettend blij van. Maar natuurlijk jijzelf ook! Want wat is er nou mooier dan een mooie foto op dibond aan de muur?

We bespreken vooraf al jullie wensen door, want voor mij is het erg belangrijk dat jullie de mooiste foto’s krijgen. Het is handig om van te voren zelf ook eens rond te snuffelen op Google, kijk eens wat voor soort foto’s je aanspreken en laat deze dan ook aan mij zien.

De shoot kan plaatsvinden in de studio maar kan ook op een mooie buitenlocatie plaatsvinden. Denk hierbij dan aan de Loonse & Drunense Duinen, of in het bos. Het kan allemaal! (Natuurlijk moet het voor de buitenfoto’s wel droog en redelijk mooi weer zijn, en hanteer ik andere tarieven) Een gezinsshoot gaat tot 4 personen, voor elke persoon extra wordt er €25 extra in rekening gebracht.

Ik maak een aantal foto’s van het hele gezin, en ook enkele losse portretfoto’s van elk gezinslid.

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op, dit kan via het contactformulier en via de mail: info@frozen-beauty.nl

Voor meer informatie over prijzen klik dan hier: Prijzen

* Tip: Zorg ervoor dat al je kleding op elkaar is afgestemd, dit zorgt voor rust in de foto. (Liever geen al te drukke prints op de kleding) Let bij kindjes op schone gezichtjes en handjes. *