Familieshoot

Familieshoot door Boekhout Fotografie

Familieshoot

Boekhout Fotografie levert jullie graag mooie foto’s van het hele gezin. Een mooie foto afgedrukt op dibond, hier worden Opa’s & Oma’s ontzettend blij van. Maar natuurlijk jijzelf ook! Want wat is er nou mooier dan een mooie foto van jullie mooie gezin op dibond of canvas als pronkstuk in jullie woonkamer aan de muur. 

Jullie wensen

We bespreken voor aanvang van de Familieshoot al jullie wensen door, want het is namelijk voor mij erg belangrijk dat jullie de mooiste foto’s krijgen. Het is handig om van te voren zelf ook eens rond te snuffelen op Google, kijk eens wat voor soort foto’s je aanspreken, sla desnoods voorbeelden van een familieshoot op en deel deze dan met mij. 

Op locatie of in de studio

De shoot kan plaatsvinden in de studio maar kan ook op een mooie buitenlocatie plaatsvinden. Denk hierbij dan aan de Regte Heide, of in het bos. Het kan allemaal! (Natuurlijk moet het voor de buitenfoto’s wel droog en redelijk mooi weer zijn, en hanteer ik andere tarieven) Een gezinsshoot gaat tot 4 personen, voor elke persoon extra wordt er €25 extra in rekening gebracht.

Ik maak een aantal foto’s van het hele gezin, en ook enkele losse portretfoto’s van elk gezinslid.

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op, dit kan via het contactformulier en/of via de mail: info@boekhoutfotografie.nl

Voor meer informatie over prijzen klik dan hier: Prijzen

Voor mijn portfolio en reviews kun je ook kijken op:

Facebookpagina Boekhout Fotografie

* Tip: Zorg ervoor dat al je kleding op elkaar is afgestemd, dit zorgt voor rust in de foto. (Liever geen al te drukke prints op de kleding) Let bij kindjes op schone gezichtjes en handjes. *