Reviews

  • 5 star review  Met onze eerste dochter al bij Patricia geweest voor een newbornshoot. Zij had toen een hele eigen wil, maar door het geduld van Patricia echt geweldige foto’s gekregen. Wat een vakwerk levert ze! Nu onze tweede dochter is geboren uiteraard ook weer naar Patricia geweest. Dit dametje heeft nog meer een eigen wil en daardoor heeft Patricia nog meer haar best moeten doen. Maar Patricia geeft niet op en zorgde dat we ook voor de tweede keer met geweldige foto’s naar huis gingen. Nogmaals bedankt!

    thumb Priscilla van Stokrom
    7/18/2018

    5 star review  We hebben een super gave vaderdag minishoot gehad in de Loonse en drunese duinen. De kids hadden niet echt zin om mee te werken, maar ondanks dat hebben we super gave foto’s gekregen� Een aanrader om je foto’s bij Patricia te laten maken!

    thumb Lian Pallandt-Verheijen
    6/17/2018

    5 star review  Ondanks dat mijn zoontje geen zin had om op de foto te gaan en een echte � was, gaf Patricia niet op en had ze super veel geduld! Bedankt voor de prachtige foto’s Patricia!

    thumb Lindy Fitters
    6/17/2018

    4 star review  Stiekem een vaderdag shoot geregeld voor mijn vriend. Foto’s zijn mooi geworden shoot is goed geregeld. Mijn vriend was ook erg verrast. Vanuit alle punten goed gelopen dus.

    thumb Linda Nikita Skay
    6/17/2018

    5 star review  Vaderdag fotoshoot geslaagd !!💙 Ik heb snel de foto’s gekregen, ze zijn perfect 😍 Super aardige vrouw.😊 Ben heel erg blij mee.🤗 Super bedankt...🌺

    thumb Stephany Ismail
    6/17/2018

    5 star review  Patricia maakte heel last-minute (lees, de volgende dag) nog tijd voor ons. De sfeer was gezellig, fijn en ongedwongen en dat is terug te zien in de foto's. Geen nep-geposeerde foto's of ongemakkelijke beelden: wij zagen echt onszelf terug in de foto's. Patricia heeft precies geschoten wat we wilden. Wij zijn er onwijs blij mee. Patricia, bedankt voor dit prachtige aandenken!

    thumb Juliette Nieuwlands
    6/03/2018

    4 star review  Leuke moederdagshoot gedaan met gezin op locatie. Vooral onze Peuterpuber had er weinig zin in. Desondanks had Patricia erg veel geduld met een mooi resultaat. Helemaal goed.

    thumb Yvonne Voskuilen
    5/15/2018

    5 star review  

    thumb Marijke van den Hurck
    10/25/2017

    5 star review  Super veel geduld en liefde! Super service! Hadden heel snel de foto's. Ze zijn super mooi geworden! Nogmaals dank��

    thumb Daisy de Kort
    10/25/2017

    5 star review  Ondanks dat ons meisje niet zo'n zin had om te gaan slapen en vervolgens elke positie die Patricia in gedachten had saboteerde�, zijn de resultaten fantastisch geworden �. Het feit dat we de foto's super snel kregen maakt het nog eens extra fijn! Ontzettend blij met de mooie foto's, top!!

    thumb Miranda Zoontjens
    10/09/2017

    5 star review  Ik voelde me meteen op mn gemak tijdens de (bedekte) naakt zwangerschaps shoot! Ze is lief en geduldig en maakt mooie foto's! Kortom, erg tevreden ���

    thumb Kim ter Horst
    10/08/2017

    4 star review  We hebben een leuke shoot gehad. Patricia had veel geduld. En omdat we de eerste keer niet genoeg foto's hadden mocht ik nog een keer terug komen.

    thumb Sabine Verdijk
    10/04/2017
  • 4 star review  Wij zijn met onze zoon bij Patricia geweest voor een NewBorn shoot. Patricia was zeer vriendelijk en nam alle tijd om onze kleine op zijn gemak te stellen en in slaap te sussen. Helaas had hij af en toe andere plannen waardoor er een aantal lakens moesten worden verschoond maar dat maakte allemaal niet uit. Het eindresultaat is mooi en we zijn erg blij met de foto's.

    thumb Nick Schuermans
    9/07/2017

    5 star review  Een hele leuke newborn shoot gehad met ook onze andere 3 kids erbij. Die geweldig is gelukt. Madam zelf wou niet echt slapen en ook de herkansing maakte ze het haar erg moeilijk. Maar met haar geduld en kennis toch nog hele leuke foto's uitgekomen! Echt een aanrader

    thumb Angela Swaab van den Berk
    8/17/2017

    5 star review  Samen met mijn vriend en hondje een zwangerschapshoot gedaan. Helemaal super dat het buiten kon. De eerste datum regende het, maar verzetten was geen enkel probleem. De foto's hadden we super snel binnen. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat.

    thumb Leijten IIlona
    8/03/2017

    5 star review  Super last minute kon Patricia nog een plekje voor me vrijmaken voor een shoot. Met oog voor detail maakte ze prachtige foto's (en ik ben best een zeikerd met foto's dus dat zegt wat!), die ik ook nog ineens ontzettend snel toegestuurd kreeg. Hou Patricia zeker in gedachte als ik weer een fotoshoot wil laten doen!

    thumb Vera Lipman
    8/03/2017

    5 star review  Hele leuke newborn shoot gehad bij Patricia. Ze neemt echt de tijd om de mooiste fotos te kunnen maken. We kregen ook super snel de fotos toegestuurd. Wij zijn zeer tevreden! Een echte aanrader!

    thumb Dominique Vd Berg
    7/19/2017

    5 star review  Wat een prachtige foto's zijn het geworden en nogmaals bedankt!

    thumb Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
    6/21/2017

    5 star review  Een geweldige ervaring met een schitterend resultaat! We voelden ons tijdens de shoot erg op ons gemak �

    thumb Peet Je Trihartanto
    5/20/2017

    5 star review  In januari 2016 een newborn shoot gehad van ons zoontje�was top�

    thumb Denise Nelissen
    5/18/2017

    5 star review  Geweldige foto's!!!! De mooiste manier om je wonder vast te leggen! En heel fijn dat je zo snel de foto's al hebt 👍🏼👍🏼👍🏼

    thumb Kelly Dohmen-Stadhouders
    5/18/2017

    5 star review  In juli 2016 hebben wij een prachtige fotoshoot gehad van onze knappe dochter ! Ze wilde niet meteen slapen. Na een flesje en eventjes kroelen viel ze dan toch lekker in slaap en kon Patricia de mooiste foto's maken van onze prachtige meid! En wat waren ze mooi geworden!!!! Wij zijn heeeeel blij met de foto's !

    thumb Kelly Pouwels Janssen
    5/18/2017

    5 star review  

    thumb Maurice Kim Melis
    5/18/2017

    5 star review  Afgelopen maandag een newbornshoot gehad met ons meisje Nova. Ondanks dat Nova er weinig zin in had, is het toch gelukt om mooie foto's te maken. Met erg veel geduld van Patricia en na 3 lange uren wachtten viel ze in slaap en kon de shoot beginnen! Wij zijn dan ook heel erg blij met de mooie foto's! Super bedankt daarvoor 🙂

    thumb Fleur Teunissen
    5/18/2017
  • 5 star review  

    thumb Dilya Kerim Uzokova
    5/18/2017

    5 star review  

    thumb Eva Eva
    5/18/2017

    5 star review  Erg fijn om met jou te werken en de foto's zijn echt mooi geworden! �

    thumb Daisy Mae
    5/14/2017

    5 star review  

    thumb Roelie Hamers-Ratelband
    5/14/2017

    5 star review  Supermooie foto's door een geweldige fotografe die weet wat ze doet en ook erg vriendelijk met haar newborns/modellen omgaat!

    thumb Arjan Beerens
    5/14/2017

    5 star review  Wat een prachtige foto's zijn het geworden en nogmaals bedankt!

    thumb Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
    6/21/2017

    5 star review  Een geweldige ervaring met een schitterend resultaat! We voelden ons tijdens de shoot erg op ons gemak �

    thumb Peet Je Trihartanto
    5/20/2017

    5 star review  In januari 2016 een newborn shoot gehad van ons zoontje�was top�

    thumb Denise Nelissen
    5/18/2017

    5 star review  Geweldige foto's!!!! De mooiste manier om je wonder vast te leggen! En heel fijn dat je zo snel de foto's al hebt 👍🏼👍🏼👍🏼

    thumb Kelly Dohmen-Stadhouders
    5/18/2017

    5 star review  In juli 2016 hebben wij een prachtige fotoshoot gehad van onze knappe dochter ! Ze wilde niet meteen slapen. Na een flesje en eventjes kroelen viel ze dan toch lekker in slaap en kon Patricia de mooiste foto's maken van onze prachtige meid! En wat waren ze mooi geworden!!!! Wij zijn heeeeel blij met de foto's !

    thumb Kelly Pouwels Janssen
    5/18/2017

    5 star review  

    thumb Maurice Kim Melis
    5/18/2017

    5 star review  Afgelopen maandag een newbornshoot gehad met ons meisje Nova. Ondanks dat Nova er weinig zin in had, is het toch gelukt om mooie foto's te maken. Met erg veel geduld van Patricia en na 3 lange uren wachtten viel ze in slaap en kon de shoot beginnen! Wij zijn dan ook heel erg blij met de mooie foto's! Super bedankt daarvoor 🙂

    thumb Fleur Teunissen
    5/18/2017