Reviews

  • positive review  Generatieshoot is een echte aanrader, prachtige foto's

    Inge Lemmens Avatar Inge Lemmens
    June 23, 2020

    positive review  super leuke foto's gekregen bij de generatie shoot! snelle levering en elke foto is prachtig!

    Melanie de Bresser - Verweij Avatar Melanie de Bresser - Verweij
    June 8, 2020

    positive review  mooie foto's! zeer gemoedelijk, een aanrader voor iedereen

    Wendy Baeten-van Ham Avatar Wendy Baeten-van Ham
    May 20, 2020

    positive review  Geweldig mooie foto’s gekregen door de generatieshoot. Zo ontzettend blij mee!

    Danique Hoek Avatar Danique Hoek
    March 14, 2020

    positive review  Ik ben twee keer geweest bij Boekhout Fotografie. 1 keer samen met mijn dochter voor een Frozen beauty reportage en. 1 keer met mijn gezin voor de generatie shoot. Je voelt je eigen meteen thuis door het warme welkom. Patricia is een vriendelijke en behulpzame vrouw. Ze heeft steeds weer leuke ideeën en haar foto's zijn stuk voor stuk prachtig.

    Wendy-patrick van Breemen-meter Avatar Wendy-patrick van Breemen-meter
    February 19, 2020

    positive review  Erg mooie foto’s en snelle toezending!

    Jill Reijmaekers Avatar Jill Reijmaekers
    January 2, 2020

    positive review  ze maakt erg mooie foto's... en heeft veel geduld met jonge kinderen. wij zijn zeer tevreden!

    Rob Monique Vayen Timo Avatar Rob Monique Vayen Timo
    January 1, 2020

    positive review  Wij zijn erg tevreden over het geduld van Patricia met onze kinderen! De fotos zijn top geworden, dus wij zijn erg tevreden. Ook super snelle service en reactie.

    Linde Nouwens Avatar Linde Nouwens
    December 22, 2019

    positive review  We hadden een snelle fotoshoot bij Patricia thuis. Uiteindelijk duurde het langer doordat één van mijn dochters geen zin had om te lachen. Daar heeft Patricia fijn op ingespeeld. Sjonge, wat zijn de foto’s mooi geworden! Zelfs nog met een voorzichtige glimlach van onze jongste 😉

    Maaike Damen Avatar Maaike Damen
    December 13, 2019

    positive review  Mijn 3 kids waren zó klaar! Terwijl de jongste niet bepaald makkelijk te fotograferen is. Toch een geweldig resultaat❤️

    Kirsten-Rob Koolen Avatar Kirsten-Rob Koolen
    November 1, 2019

    positive review  Ik heb een prachtige zwangerschaps fotoshoot gehad! Patricia heeft het heel mooi gedaan, en de foto's zijn erg mooi geworden! Ze was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze had ook hele mooie kleren voor de zwangerschapsshoots waar ik uit kon kiezen! Ik zou haar zeker aanraden!!

    Kseniya Maria Tatyana Avatar Kseniya Maria Tatyana
    October 28, 2019

    positive review  Wat maken zij toch prachtige fotos!!!! elke foto is zo bijzonder.

    Ilse de Nijs Avatar Ilse de Nijs
    October 9, 2019
  • positive review  Natuurlijke kinderfotografie!

    Anne-marie Rademakers Avatar Anne-marie Rademakers
    April 27, 2019

    positive review  Hele mooie foto’s ! Super geduldig met de kinderen. echt een aanrader!

    Yvonne Spruyt Avatar Yvonne Spruyt
    March 10, 2019

    positive review  Afgelopen maandag een fotoshoot Fine Art gedaan bij Patricia. We zijn erg vriendelijk ontvangen. Je merkt dat Patricia heel veel ervaring heeft met kinderen en breekt meteen het ijs. Ze heeft erg veel geduld en zorgt dat in dit geval mijn dochtertje zich erg op haar gemak voelde. We hebben een hele leuke fotoshoot gehad. Patricia neemt rustig de tijd. En het eindresultaat mag er wezen. Heel blij met deze gave foto’s 🙂

    Janneke Westgeest-Hens Avatar Janneke Westgeest-Hens
    January 30, 2019

    positive review  Patricia is superlief en heeft alle geduld van de wereld. ze heeft supermooie foto's gemaakt van onze lieve Melodi. Dankjewel!!!

    Anita Soethout Vreugde Avatar Anita Soethout Vreugde
    January 23, 2019

    positive review  Wauw wat kan een mens blij worden van mooie foto’s. Ik ben bij hier 2 weken geleden geweest en heb nu 2 prachtige exemplaren aan mijn muur hangen. Twijfel niet om een afspraak te maken, iedereen wordt hier blij van. Groetjes een zeer tevreden klant.

    Mirella Van Mook-Grootswagers Avatar Mirella Van Mook-Grootswagers
    November 28, 2018

    positive review  2 prachtige fotos van mij twee zonen. en zo snel ongelooflijk. wel vind ik het omslachtig om een afspraak te maken. maar dit was het allemaal waard😀 ook je ideen ik had er zelf nooit opgekomen.

    Ingrid Visker Avatar Ingrid Visker
    November 2, 2018

    5 star review  Model mogen staan voor een zwangerschapsshoot en ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Voelde me ook meteen op mijn gemak bij Patricia en ben heel blij met de foto's! Nogmaals bedankt!!

    Nicky IJpelaar Avatar Nicky IJpelaar
    October 26, 2018

    5 star review  Vandaag model mogen zijn bij Patricia. Vond dit heel erg leuk! Voelde me goed op Mn gemak bij der. Hoop dat de foto’s zijn geworden zoals je wou. Zeker een aanrader!

    Peggy Ouwerkerk Avatar Peggy Ouwerkerk
    October 24, 2018

    positive review  Kids voelden zich op hun gemak, en foto's zijn super geworden!!

    Melissa Teeling-Branderhorst Avatar Melissa Teeling-Branderhorst
    October 2, 2018

    positive review  Afgelopen donderdag een zwangerschaps shoot gehad met mijn oudste verzorgpaard! heel blij met hoe geduldig Patricia was met de fotos maken, en heel erg gelukkig met het eind resultaat!! zeker voor herhaling vatbaar!!

    Amy van der Lugt Avatar Amy van der Lugt
    September 29, 2018

    5 star review  Met onze eerste dochter al bij Patricia geweest voor een newbornshoot. Zij had toen een hele eigen wil, maar door het geduld van Patricia echt geweldige foto’s gekregen. Wat een vakwerk levert ze! Nu onze tweede dochter is geboren uiteraard ook weer naar Patricia geweest. Dit dametje heeft nog meer een eigen wil en daardoor heeft Patricia nog meer haar best moeten doen. Maar Patricia geeft niet op en zorgde dat we ook voor de tweede keer met geweldige foto’s naar huis gingen. Nogmaals bedankt!

    Priscilla van Stokrom Avatar Priscilla van Stokrom
    July 18, 2018

    5 star review  We hebben een super gave vaderdag minishoot gehad in de Loonse en drunese duinen. De kids hadden niet echt zin om mee te werken, maar ondanks dat hebben we super gave foto’s gekregen� Een aanrader om je foto’s bij Patricia te laten maken!

    Lian Pallandt-Verheijen Avatar Lian Pallandt-Verheijen
    June 17, 2018
  • 5 star review  Ondanks dat mijn zoontje geen zin had om op de foto te gaan en een echte � was, gaf Patricia niet op en had ze super veel geduld! Bedankt voor de prachtige foto’s Patricia!

    Lindy Fitters Avatar Lindy Fitters
    June 17, 2018

    4 star review  Stiekem een vaderdag shoot geregeld voor mijn vriend. Foto’s zijn mooi geworden shoot is goed geregeld. Mijn vriend was ook erg verrast. Vanuit alle punten goed gelopen dus.

    Linda Nikita Skay Avatar Linda Nikita Skay
    June 17, 2018

    5 star review  Vaderdag fotoshoot geslaagd !!? Ik heb snel de foto’s gekregen, ze zijn perfect ? Super aardige vrouw.? Ben heel erg blij mee.? Super bedankt...?

    Stephany Ismail Avatar Stephany Ismail
    June 17, 2018

    5 star review  Patricia maakte heel last-minute (lees, de volgende dag) nog tijd voor ons. De sfeer was gezellig, fijn en ongedwongen en dat is terug te zien in de foto's. Geen nep-geposeerde foto's of ongemakkelijke beelden: wij zagen echt onszelf terug in de foto's. Patricia heeft precies geschoten wat we wilden. Wij zijn er onwijs blij mee. Patricia, bedankt voor dit prachtige aandenken!

    Juliette Nieuwlands Avatar Juliette Nieuwlands
    June 3, 2018

    4 star review  Leuke moederdagshoot gedaan met gezin op locatie. Vooral onze Peuterpuber had er weinig zin in. Desondanks had Patricia erg veel geduld met een mooi resultaat. Helemaal goed.

    Yvonne Voskuilen Avatar Yvonne Voskuilen
    May 15, 2018

    5 star review  

    Marijke van den Hurck Avatar Marijke van den Hurck
    October 25, 2017

    5 star review  Super veel geduld en liefde! Super service! Hadden heel snel de foto's. Ze zijn super mooi geworden! Nogmaals dank��

    Daisy de Kort Avatar Daisy de Kort
    October 25, 2017

    5 star review  Ondanks dat ons meisje niet zo'n zin had om te gaan slapen en vervolgens elke positie die Patricia in gedachten had saboteerde�, zijn de resultaten fantastisch geworden �. Het feit dat we de foto's super snel kregen maakt het nog eens extra fijn! Ontzettend blij met de mooie foto's, top!!

    Miranda Zoontjens Avatar Miranda Zoontjens
    October 9, 2017

    5 star review  Ik voelde me meteen op mn gemak tijdens de (bedekte) naakt zwangerschaps shoot! Ze is lief en geduldig en maakt mooie foto's! Kortom, erg tevreden ���

    Kim ter Horst Avatar Kim ter Horst
    October 8, 2017

    4 star review  We hebben een leuke shoot gehad. Patricia had veel geduld. En omdat we de eerste keer niet genoeg foto's hadden mocht ik nog een keer terug komen.

    Sabine Verdijk Avatar Sabine Verdijk
    October 4, 2017

    4 star review  Wij zijn met onze zoon bij Patricia geweest voor een NewBorn shoot. Patricia was zeer vriendelijk en nam alle tijd om onze kleine op zijn gemak te stellen en in slaap te sussen. Helaas had hij af en toe andere plannen waardoor er een aantal lakens moesten worden verschoond maar dat maakte allemaal niet uit. Het eindresultaat is mooi en we zijn erg blij met de foto's.

    Nick Schuermans Avatar Nick Schuermans
    September 7, 2017

    5 star review  Een hele leuke newborn shoot gehad met ook onze andere 3 kids erbij. Die geweldig is gelukt. Madam zelf wou niet echt slapen en ook de herkansing maakte ze het haar erg moeilijk. Maar met haar geduld en kennis toch nog hele leuke foto's uitgekomen! Echt een aanrader

    Angela Swaab van den Berk Avatar Angela Swaab van den Berk
    August 17, 2017
  • 5 star review  Samen met mijn vriend en hondje een zwangerschapshoot gedaan. Helemaal super dat het buiten kon. De eerste datum regende het, maar verzetten was geen enkel probleem. De foto's hadden we super snel binnen. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat.

    Leijten IIlona Avatar Leijten IIlona
    August 3, 2017

    5 star review  Super last minute kon Patricia nog een plekje voor me vrijmaken voor een shoot. Met oog voor detail maakte ze prachtige foto's (en ik ben best een zeikerd met foto's dus dat zegt wat!), die ik ook nog ineens ontzettend snel toegestuurd kreeg. Hou Patricia zeker in gedachte als ik weer een fotoshoot wil laten doen!

    Vera Lipman Avatar Vera Lipman
    August 3, 2017

    5 star review  Hele leuke newborn shoot gehad bij Patricia. Ze neemt echt de tijd om de mooiste fotos te kunnen maken. We kregen ook super snel de fotos toegestuurd. Wij zijn zeer tevreden! Een echte aanrader!

    Dominique Vd Berg Avatar Dominique Vd Berg
    July 19, 2017

    5 star review  Wat een prachtige foto's zijn het geworden en nogmaals bedankt!

    Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij Avatar Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
    June 21, 2017

    5 star review  Een geweldige ervaring met een schitterend resultaat! We voelden ons tijdens de shoot erg op ons gemak �

    Peet Je Trihartanto Avatar Peet Je Trihartanto
    May 20, 2017

    5 star review  In januari 2016 een newborn shoot gehad van ons zoontje�was top�

    Denise Nelissen Avatar Denise Nelissen
    May 18, 2017

    5 star review  Geweldige foto's!!!! De mooiste manier om je wonder vast te leggen! En heel fijn dat je zo snel de foto's al hebt ??????

    Kelly Dohmen-Stadhouders Avatar Kelly Dohmen-Stadhouders
    May 18, 2017

    5 star review  In juli 2016 hebben wij een prachtige fotoshoot gehad van onze knappe dochter ! Ze wilde niet meteen slapen. Na een flesje en eventjes kroelen viel ze dan toch lekker in slaap en kon Patricia de mooiste foto's maken van onze prachtige meid! En wat waren ze mooi geworden!!!! Wij zijn heeeeel blij met de foto's !

    Kelly Pouwels Janssen Avatar Kelly Pouwels Janssen
    May 18, 2017

    5 star review  

    Maurice Kim Melis Avatar Maurice Kim Melis
    May 18, 2017

    5 star review  Afgelopen maandag een newbornshoot gehad met ons meisje Nova. Ondanks dat Nova er weinig zin in had, is het toch gelukt om mooie foto's te maken. Met erg veel geduld van Patricia en na 3 lange uren wachtten viel ze in slaap en kon de shoot beginnen! Wij zijn dan ook heel erg blij met de mooie foto's! Super bedankt daarvoor 🙂

    Fleur Teunissen Avatar Fleur Teunissen
    May 18, 2017

    5 star review  

    Dilya Kerim Uzokova Avatar Dilya Kerim Uzokova
    May 18, 2017

    5 star review  

    Eva Eva Avatar Eva Eva
    May 18, 2017
  • 5 star review  Erg fijn om met jou te werken en de foto's zijn echt mooi geworden! �

    Daisy Mae Avatar Daisy Mae
    May 14, 2017

    5 star review  

    Roelie Hamers-Ratelband Avatar Roelie Hamers-Ratelband
    May 14, 2017

    5 star review  Supermooie foto's door een geweldige fotografe die weet wat ze doet en ook erg vriendelijk met haar newborns/modellen omgaat!

    Arjan Beerens Avatar Arjan Beerens
    May 14, 2017

    5 star review  Wat een prachtige foto's zijn het geworden en nogmaals bedankt!

    Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij Avatar Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
    June 21, 2017

    5 star review  Een geweldige ervaring met een schitterend resultaat! We voelden ons tijdens de shoot erg op ons gemak �

    Peet Je Trihartanto Avatar Peet Je Trihartanto
    May 20, 2017

    5 star review  In januari 2016 een newborn shoot gehad van ons zoontje�was top�

    Denise Nelissen Avatar Denise Nelissen
    May 18, 2017

    5 star review  Geweldige foto's!!!! De mooiste manier om je wonder vast te leggen! En heel fijn dat je zo snel de foto's al hebt ??????

    Kelly Dohmen-Stadhouders Avatar Kelly Dohmen-Stadhouders
    May 18, 2017

    5 star review  In juli 2016 hebben wij een prachtige fotoshoot gehad van onze knappe dochter ! Ze wilde niet meteen slapen. Na een flesje en eventjes kroelen viel ze dan toch lekker in slaap en kon Patricia de mooiste foto's maken van onze prachtige meid! En wat waren ze mooi geworden!!!! Wij zijn heeeeel blij met de foto's !

    Kelly Pouwels Janssen Avatar Kelly Pouwels Janssen
    May 18, 2017

    5 star review  

    Maurice Kim Melis Avatar Maurice Kim Melis
    May 18, 2017

    5 star review  Afgelopen maandag een newbornshoot gehad met ons meisje Nova. Ondanks dat Nova er weinig zin in had, is het toch gelukt om mooie foto's te maken. Met erg veel geduld van Patricia en na 3 lange uren wachtten viel ze in slaap en kon de shoot beginnen! Wij zijn dan ook heel erg blij met de mooie foto's! Super bedankt daarvoor 🙂

    Fleur Teunissen Avatar Fleur Teunissen
    May 18, 2017

    5 star review  

    Dilya Kerim Uzokova Avatar Dilya Kerim Uzokova
    May 18, 2017

    5 star review  

    Eva Eva Avatar Eva Eva
    May 18, 2017