The Doggy Pics Project

TheDoggyPicsProject
TheDoggyPicsProject : Meet Chloe

Wie zijn wij

‘The Doggy Pics Project’ is een samenwerkingsverband tussen Marcel Bressers Fotografie uit Gendringen en Boekhout fotografie uit Goirle. Marcel en Patricia kennen elkaar al een aantal jaren en hebben altijd veel waardering gehad voor de kwaliteit van hun wederzijdse fotowerk. Daaruit ontstond het idee om op zoek te gaan naar een manier om daarin ook samen te kunnen werken.

De verbindende factor was er eigenlijk direct al: Beiden zijn enorm gepassioneerde hondenliefhebbers, dus wat is er dan leuker om honden op alle mogelijk manieren vast te kunnen leggen? Vanuit het gezamenlijk op stap gaan in de natuur om dieren te fotograferen, is dit dus uiteindelijk uitgegroeid naar een vast samenwerkingsverband op het gebied van de hondenfotografie onder de naam ‘The Doggy Pics Project’

Naast de hondenfotografie fotografeert Patricia dagelijks prachtige portretten van zwangerschap, gezinnen en kinderen. De ervaring die zij hierin heeft zal zij dan ook meenemen in de shoots die zij samen met Marcel voor jou (jullie) als klant gaat verzorgen.

Fotoshoots kunnen plaatsvinden zowel in de studio of in de natuur op locatie. Omdat ze beiden aan verschillende kanten van het land wonen is er de mogelijkheid om veel mensen van dienst te kunnen zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk om hen samen te boeken voor een fotoshoot.
Kijk dus eens rustig rond op deze pagina en vergeet ook niet om de afzonderlijke fotografie pagina’s van Marcel en Patricia te bezoeken en natuurlijk even een like te geven, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws & werk!

Marcel & Patricia

219

Excl. eventuele reiskosten

Buiten een straal van 25 km. €0,38 per kilometer extra

12 bestanden op afdrukkwaliteit

ongeveer 30 bestanden op webformaat (1600 x 1056 px.)

De mogelijkheid om ook zelf met je hond op de foto te gaan!

Meest gekozen!

Marcel Bressers Fotografie

119

Excl. eventuele reiskosten

Buiten een straal van 25 km. €0,38 per kilometer extra

6 bestanden op afdrukkwaliteit

15 bestanden op webformaat (1600 x 1056 px.)Boekhout Fotografie


119

Excl. eventuele reiskosten

Buiten een straal van 25 km. €0,38 per kilometer extra

6 bestanden op afdrukkwaliteit

15 bestanden op webformaat (1600 x 1056 px.)Reservering